NL Ch- NJK- Waterwerk brevet A- Show/Waterwerk Trofee 2013- NNFC winnares 2013- CW TNS 2015- winnares Hoogveen Trofee 2015

Hallo ik ben Ginger Ale van de Zwarte Gigantjes en luister naar de naam Ginny. Op 11 maart 2012 ben ik geboren. Het lag niet in de planning dat ik bij deze baasjes zou komen wonen maar toen ze mij zagen heb ik mijn allermooiste smoeltje laten zien en waren ze verliefd op mij. Toen wij thuiskwamen kwam ik 2 grote beren tegen, Duncan waar ik mee aan het slijmen ben word al een maatje van mij, ik probeer dat ook bij Cedar maar die moet nog een beetje aan mij wennen.
Inmiddels ben ik er achter gekomen dat het spelen met water wel het einde is en heb zelfs mijn eigen prive zwembad gekregen. Ook het lopen in de regen en het lekker rond spetteren in de plassen vind ik geweldig om te doen en zo af en toe wanneer het zwembad nog dicht is dan gooi ik de volle planten gieter om, das echt genieten. Verder ben ik dol op speeltjes en hou van een touw trek partijtje met mijn oompie Dunk.