28. feb, 2015

Wij zijn met de kleintjes naar Leeuwarden geweest waar ze vele indrukken opgedaan hebben. Was een lekkere drukke winkelstraat met veel verkeer en heel veel mensen. De kleintjes hebben enorm veel aandacht gehad en liepen gezellig samen naast elkaar. 'S avonds waren ze helemaal uitgeteld en hebben als roosjes geslapen. 

Ook hadden wij nog hele leuke post van de RVB jaaaaaaaaaaaaaaaa de stambomen en de DNA certificaten van de puppen zijn binnen.

18. feb, 2015

Bronco is inmiddels al uitgevlogen en ik moet zeggen dat het afscheid heel erg moeilijk was, maar wat ons goed doet is dat hij hele lieve baasjes heeft. Bij het afscheid hadden wij Ginny mee naar buiten genomen zodat ze kon zien dat Bronco wegging en dat hebben wij heel goed gedaan want Ginny heeft niet lopen zoeken of piepen. Wij hebben al een paar keer gebeld en Bronco heeft het reuze naar zijn zin in zijn nieuwe woning. Dikke knufkus en tot snel lieverd xxx.

18. feb, 2015
31. jan, 2015

Afgelopen donderdag zijn de puppen gechipt en is er dna afgenomen, het trio was heel erg lief ze hebben geen piepje gegeven. Gister zijn ze voor het eerst meegeweest in de bus dat was wel een hele happening voor de kleintjes want wij gingen naar de DA in Leeuwarden. Eenmaal daar zijn ze grondig onderzocht en zijn allemaal gezond bevonden. Ook bij de DA zijn ze heel lief geweest en hebben wederom niet gepiept, wat zijn het toch een schatjes.

26. jan, 2015

De kleintjes zijn inmiddels alweer 40 dagen jong, gaat snel zeg. Ze eten goed allemaal en sinds gister krijgen ze vlees, heerlijk vinden ze het allemaal, als toetje komt Ginny nog even langs. De weekenden zijn druk maar heel gezellig met de puppewuppesnuffel visite's. Donderdag ochtend a.s. gaan we met de kleintjes een stukje rijden en krijgen ze de 6 weekse enting en in de middag worden ze gechipt en word er DNA afgenomen.