30. okt, 2014

Tekst

De foto is gemaakt in Engeland, Newstead Abbey op het landgoed van Lord Byron bij het monument van Boatswain. Een stukje geschiedenis die ook op onze website beschreven is onder kopje: over ons en contakt, beroemde newfy's.

 

Even een kleine update hoe het met Ginny gaat. Qua eten word ze kieskeurig want kale brokken wil ze niet meer eten maar als er wat lekkers doorheen gaat eet ze het met lange tandjes op en maakt er een ontzettende knoeiboel van op de vloer. Ze is erg aanhankelijk en s'avonds ligt ze gezellig bij 1 van ons op de bank om te knuffelen, het buikje kriebelen vindt ze wel het einde. Wij hopen jullie over een paar dagen weer nieuws te kunnen vertellen want op 11 november krijgt Ginny de echo.   

 

Udate Ginny, At this moment she is very easy going it also its very difficult to feed her, because she wont eat everything we give her. Her scan will be at   11-11-2014 hopefully we will have some good news at that date. fingers crossed.

 

Update von Ginny. Ginny ist enorm ruhig und mit das essen geht es schwerig, aber 11-11-2014 wollen wir ein scan machen ob er puppies da sind, drucke den duimen