25. dec, 2014

Tekst

De pup eigenaren hebben we op 10 januari uitgenodigd om te komen snuffen. Heb je ook zin om te komen laat het even weten want we willen niet in 1 x het huis vol hebben, alvast dank je wel hiervoor.

 

De eerste week is bijna voorbij, met Ginny en de kleintjes gaat het ontzettend goed ze groeien als kool. Afgelopen zondag is Ginny begonnen om de nestbak uit te gaan en ging ze op de bank liggen om aar kindjes in de gaten te houden. Als er eentje piepte dan was ze heel alert en dan zeiden wij niks aan de hand wij passen wel op je kindjes en dan ging ze weer liggen, maar o wee als ze dan weer begonnen te piepen dan kwam moeders zelf wel even kijken. Wat later in de week wilde ze graag bij Duncan liggen die gewoon in de kamer ligt maar ter afscheiding staat er een deel ren en ging ze met haar snoet tegen de ren aan liggen haha. Ze is zo lief en verzorgend naar de pups en weet precies wanneer ze moeten eten want om de twee uur gaat ze de nestbak in maar voordat ze aan de melktap gaan worden de pups eerst grondig gewassen tis echt een top moedertje. Ook de kleintjes zijn erg lief je hoort ze alleen piepen als mams de nestbak in stapt.

Voor ons zijn de nachten toch wel zwaar en daarom hebben wij besloten om s'avonds rond de klok van negen uur de telefoons uit te zetten zodat wij kunnen slapen wanneer we dat willen. 

Wij wensen jullie hele gezellige kerstdagen toe.