Cedar Mac Jazz 28-11-2006 * 19-05-2012

Cedar, onze grote lieve berevriend of ons clowntje zo werd je vaak genoemd. Wij hadden nog heel veel gelukkige jaren met je willen doorbrengen maar helaas ben je in de bloei van je leven veel te jong aan je reis naar de regenboogbrug begonnen en is er hier in huis een enorm grote leegte en stilte gevallen. Door jou is onze bijzondere liefde van dit geweldige ras ontstaan en ben je ge-etst in onze naamplaat aan de muur. Zo zijn ook de showtjes en het waterwerk begonnen en kwam er al snel een tweede newf Duncan bij, waar je samen met Bo al snel maatjes mee was en vol trots meehielp met de opvoeding van Dunk. Voor het eerst van je leven was je bezig om je jas uit te doen en kwamen er al mooie nieuwe zwarte haren voor terug. Het afscheid van Bo is ons allen zwaar gevallen, je was van slag maar zette door. Mede hierdoor kreeg je grijze haren rond je snoet. Dit jaar heb je nog genoten van het waterwerk en maakten wij kennis met Ginny. Zodoende is ons meissie bij ons komen wonen. Je moest even een paar dagen aan haar wennen maar al snel kwamen je vaderlijke gevoelens weer boven en hielp je weer mee met de opvoeding van de pup. Wat waren wij blij met 3 generaties Zwarte Gigantjes hier in huis waar we slechts een paar dagen van konden genieten. Ook de liefde die wij jou hebben gegeven kregen wij dubbel terug met een overvloed aan kusjes en knuffels. Je wist altijd hoelaat 1 van de baasjes thuis kwam van het werk dan zat je al trouw voor het raam te wachten. Zodra we dan binnen kwamen stond je al blij kwispelend met een knuffel in je snoet, of werden wij begroet met een poot op een speciale plaats. Je was een dier met vele gezichten, als je de oortjes omhoog deed leek je op je moeder en als je de oortjes liet zakken leek je op je vader, ook kon je zo vragend kijken met je koppie schuin en luisterde je wel eens mee met een gesprek als wij aan de tafel zaten. Ook met Cor had je een speciale band zodra je haar stem hoorde op een show dan wisten wij wel welke kant wij op moesten gaan en luisterde je wel eens mee met een gesprek aan de telefoon. Begin vorige week hebben wij nog leuke spelletjes gedaan waarop Ginny alles zat te bestuderen en je na deed. Blij ben ik dan ook dat ik jullie samen nog mooi op de foto heb gezet.

Lieve Cedar met heel veel pijn en verdriet willen wij jou bedanken voor de geweldig mooie tijd die wij samen hebben gehad, je had werkelijk een gouden hart en karakter. Ook al zijn wij jou uit ons oog verloren, je blijft voor eeuwig in onze harten gesloten. Wij wensen jou samen met Bo heel veel plezier achter de regenboogbrug toe......................


 

 
15-04-1999 * 21-01-2012

Na bijna 13 jaar van liefde en plezier hebben wij toch nog plotseling met pijn en verdriet afscheid moeten nemen van ons beste maatje Bo.
Wij zullen zijn vrolijkheid, liefde en fanatisme in het waterwerk enorm gaan missen.

Lieve Golden die je bent, je hebt ons heel veel gegeven en bent voor altijd in ons hart gesloten.
Je hebt enorm gevochten maar helaas heb je dit gevecht niet kunnen winnen.

Met heel veel pijn hebben wij je los moeten laten zodat jij aan jouw reis naar de regenboog brug kon beginnen.

In my hands legacy of memories.
I can hear you say our names.
I can almost see your smile.
Feel the warmth of your embrace.
But there is nothing but silence now,
around the one we love.
Is this our last farewell.
Sweet darling you worry too much.
See sadness in your eyes.
never thought this day would come so soon.
Allthough we had time to say goodbye
How can the world just carry on.
Feel so lost when you are not at our side.
So sorry your world is turning down.
We will watch you through these nights.
Rest your head and go to sleep.
Because our love.
This is not our last farewell..................( Gelieve niet op deze pagina te reageren, de berichten worden op deze pagina verwijderd! )