25. jun, 2018

Inmiddels slaap ik al een week in de kamer want als er iets is dan ben ik er voor mijn meisje. Tot nu toe heb ik elke nacht een gebroken nacht want Cejay moet er regelmatig even uit om te plassen en haar andere behoefte hihi. Verder is ze nog lekker rustig en slaapt best wel heel diep. Ook ben ik lekker druk bezig geweest met de puppewas en wat ik schoon kon maken is ook weer lekker fris, en voor zover het kon alle andere spullen al vast klaar gezet. Afgelopen weekend hebben wij de puppekamer in orde gemaakt, ook de nestbak staat er al die Cejay dapper inspecteerde. Deze week beginnen wij met het temperaturen en tellen wij de dagen af want wij kijken enorm uit naar de kleine beertjes Liefde

11. jun, 2018

Hoe de dracht van Cejay verloopt.

Cejay is inmiddels 44 dagen drachtig en het gaat geweldig goed met haar. Ze is enorm knuffelig en verliest je geen moment uit het oog dus vanaf nu is er ook steeds 1 van ons thuis. Het eten gaat, maar het moet wel lekker gemaakt worden met gekookte kipfilet daar is ze niet zo dol op maar een gekookte pangafilet gaat er heerlijk in, dan is het echt smullen. Ik kook alles in water want rauw zijn ze hier niet gewend. De maaltijden worden al aangepast naar 3x per dag, ja vol is vol he. Op zich houd ze haar aardig rustig en slaapt ze best veel. De wandelingen passen wij aan Cejay aan want ze loopt al wat langzamer en met warme dagen worden de rondes ook korter.

Ook hebben wij alvast een mooie nieuwe buitenren gehaald zodat ze daar alvast aan wennen kan. De ren werd direct al door oma Ginny uitgetest of het zo wel groot genoeg voor de kleintjes is, ik kan eventueel nog uitbreiden hahaha.

Na aankomend weekend gaat Cejay volledig de rust in zodat ze van haar laatste loodjes kan genieten en gaan wij ons voorbereiden met o.a. het gereed maken van de puppekamer.

Binnenkort meer nieuws.

30. mei, 2018

Cejay heeft afgelopen maandag een echo gehad en waarop wij zo gehoopt hadden is werkelijkheid geworden JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ze is drachtig, en we hebben meerdere pupjes kunnen zien, zo mooi weer om dit mee te mogen maken . Ik had gehoopt om het filmpje van de echo te kunnen plaatsen maar dit wil helaas niet lukken.
Wij hopen de beertjes van Cejay & Shami zo rond 1 juli live te kunnen bewonderen.

1. mei, 2018

 

Afgelopen weekend is Cejay gedekt door Shami en gaan de spannende tijden voor ons weer aanbreken. 

Wij duimen en hopen flink, dat ze uit deze combie lieve, gezonde en vooral lieve beertjes mag gaan krijgen. 

Binnenkort hoop ik meer nieuws te kunnen vertellen Cool

17. mrt, 2018

In afwachting van de loopsheid van Cejay verwachten wij binnenkort een mooi samenzijn van deze twee lieve beren. belangstellende kunnen via een E-mail (francina.newfy@hotmail.com) contact met ons opnemen.