11. jun, 2018

Tekst

Hoe de dracht van Cejay verloopt.

Cejay is inmiddels 44 dagen drachtig en het gaat geweldig goed met haar. Ze is enorm knuffelig en verliest je geen moment uit het oog dus vanaf nu is er ook steeds 1 van ons thuis. Het eten gaat, maar het moet wel lekker gemaakt worden met gekookte kipfilet daar is ze niet zo dol op maar een gekookte pangafilet gaat er heerlijk in, dan is het echt smullen. Ik kook alles in water want rauw zijn ze hier niet gewend. De maaltijden worden al aangepast naar 3x per dag, ja vol is vol he. Op zich houd ze haar aardig rustig en slaapt ze best veel. De wandelingen passen wij aan Cejay aan want ze loopt al wat langzamer en met warme dagen worden de rondes ook korter.

Ook hebben wij alvast een mooie nieuwe buitenren gehaald zodat ze daar alvast aan wennen kan. De ren werd direct al door oma Ginny uitgetest of het zo wel groot genoeg voor de kleintjes is, ik kan eventueel nog uitbreiden hahaha.

Na aankomend weekend gaat Cejay volledig de rust in zodat ze van haar laatste loodjes kan genieten en gaan wij ons voorbereiden met o.a. het gereed maken van de puppekamer.

Binnenkort meer nieuws.