Het karakter van Ginny: 

Ginny is een meid die erg leergierig is en graag met je wil werken maar ook een erg lief en zacht karakter heeft.

Show lopen doet ze goed en ze heeft er ook plezier in, het enige min puntje is dat ze in de ring vaak een hoge staart dracht heeft. 

Zwemmen ( waterwerk ) vind ze geweldig en haalt alles op wat je in het water gooit. Ze vind het niet erg als het regent dan loopt ze het liefst door de plassen.

Ze kan goed samen met andere honden ( ook andere rassen ).

Als er visite komt kan het zijn dat ze ter begroeting je hand vast pakt.

Ze ligt 's avonds graag bij je op de bank met haar hoofd op een kussen of op je benen.

Hoge geluiden vind ze niet prettig, met name vuurwerk niet.

Ze is gewend aan paarden, schapen, geiten, kippen, hanen, ganzen maar de shetland pony's moet ze altijd even begroeten met een kusje.

 

Het karakter van Levi:

Levi kan goed met katten, andere honden ook van andere rassen, en is lief voor kinderen. Als er een andere reu over de vloer komt kan hij het daar ook prima mee vinden. Nu hij net 5 jaar is vind hij het nog steeds leuk om met jonge honden te spelen. Ook het rijden in de auto vind hij leuk. Naar de dierenarts gaan ziet hij niet tegen op. Het is niet een reu die gromt naar iets of iemand. Als hij naar een show gaat is hij erg opgewonden en dan moet de eigenaar eerst een paar rondjes door de ring lopen om hem rustig te krijgen. Hij houd niet van harde geluiden. Hij houd van een lange wandeling en mag ook graag waterwerk met je doen.

 

Waarom deze combinatie:

Zowel Ginny als Levi zijn goed gebouwde honden, en met deze combi hopen wij o.a. een zwaarder bone, bredere borst te gaan fokken. Daarnaast is het karakter en de gezondheid van de honden ook zeer belangrijk. Tevens is Levi een total outcross voor Ginny.